CX Euro gaat Partnership aan met Subco

Subco partnership CX Euro

Subco Partners, dé vereniging voor en door subcontractors, is sinds kort partner van CX Euro.

Subco Partners zet zich sinds 2013 in voor het welzijn van subcontractors middels politieke lobby, adviesvertrekking, en bemiddeling met en voor de MKB in Nederland en België. Aanleiding voor de start van de vereniging is de chaotische staking van juni 2013. De gemengde resultaten en gebrek aan onderhandelingspositie hebben gezorgd dat koeriers en subcontractors zich hebben verenigd in Subco Partners, om zo samen sterker te staan. Anno 2017 kent iedere grote opdrachtgever de vereniging en naar adviezen vanuit de vereniging wordt zeker geluisterd. Door de grote concurrentie tussen de grote opdrachtgevers blijven de beloningen een issue. Sinds 2015 richt Subco Partners zich meer op de ontwikkeling van kansen in transport buiten de traditionele grote opdrachtgevers; Er ligt een grote kracht bij de MKB vervoerders, klaar om benut te worden, als we samenwerken, dan zijn we samen een partij waar ook de Amazon’s en Alibaba’s naar kijken.

CX Euro is een gespecialiseerde vrachtbeurs voor koeriers en expediteurs. Ons doel is om samenwerking tussen transportbedrijven te versoepelen, om zo de efficiëntie in de sector te vergroten. CX Euro is echt actief in Nederland sinds januari 2017 en heeft inmiddels meer dan 250 leden in Nederland en België.

Bij CX Euro zagen we al snel een overeenkomst met Subco: wij willen de koerierssector sterker maken door samen te werken. Dit doel is dan ook het uitgangspunt voor deze partnership.

Ook is de samenwerking met Subco een mooie eerste stap richting de uitbreiding van de Exchange naar België. Hun netwerk van koeriers kan zo ook uw netwerk worden.

 

Heeft u vragen over deze samenwerking of wilt u weten welke voordelen dit voor u kan hebben? Neem dan contact op met CX Euro via 020 820 8943 of info@cxeuro.com

Of neem contact op met Subco Partners via 06 4941 1000 of info@subcopartners.nl