Mobiele app CX Euro

Met de mobiele app van CX Euro deelt u live uw GPS-locatie, geplande routes en beschikbaarheid met potentiële opdrachtgevers. Ontvang direct een notificatie als er koerierswerk of laadruimte beschikbaar is. Gebruik de app ook om de ritstatus te delen met planners en klanten en om elektronische ontvangstbevestigingen (POD’s) te verzenden.

Ontvang transportopdrachten onderweg

Transportopdrachten vinden terwijl u onderweg bent? Dat kan met de mobiele app van CX Euro. Door uw live locatie en geplande ritten te delen met potentiële opdrachtgevers zien zij het direct als u beschikbaar bent om koerierswerk aan te nemen. En is er een klus beschikbaar? Dan ontvangt u daar direct een notificatie van.

Inzicht voor planners

Wilt u inzicht in de actuele locaties van uw koeriers? Dankzij de mobiele app ziet u live op de kaart waar uw chauffeurs rijden. Deel die gegevens samen met hun beschikbaarheid met potentiële opdrachtgevers om nieuwe transportopdrachten te vinden. Of zoek zelf naar locaties en geplande routes van andere koeriersbedrijven om te zien aan wie u vracht kunt aanbieden.

Mobiele app CX Euro

Volg vrachtaanbiedingen realtime

Bent u expediteur en wilt u realtime de locatie en status van uw aangeboden vracht volgen? Alle koeriers en andere transporteurs die gebruikmaken van CX Euro hebben de beschikking over onze mobiele app. Daarmee delen zij heel eenvoudig hun locatie, ritstatus en ontvangstbevestigingen (POD’s) met u.

Mobiele app CX Euro

Zo werkt onze mobiele app