Het beheren van uw vracht is nu eenvoudiger geworden

Google Play Freight Vision

Het Freight Vision-platform is beschikbaar op de desktop en mobiele telefoon. Het is een nieuw product dat is ontworpen om gebruikers, vooral op managementniveau, altijd en overal inzicht te geven in de status van hun opdrachten. Het nieuwe platform erkent dat belangrijke bedrijfsactiviteiten vaak buiten de normale kantooruren plaatsvinden. Buiten deze kantooruren kan de connectie tussen managers minder zijn. Het systeemversie van Freight Vision geeft de planners de mogelijkheid om de bezorgingstatus te bekijken en updates te zien. Het gebruiksvriendelijke platform geeft real-time statusinformatie en vrachtzichtbaarheid via hun smartphones of andere mobiele apparaten op aanvraag.

Opdrachten in voortgang: Het biedt een overzicht van alle live leveringen, inclusief het totaal aantal geleverde artikelen plus het aantal leveringen op tijd en leveringen die achterstaan. Wanneer zendingen niet worden gevolgd, geeft de app dit aan.

Opdracht gegevens: Hiermee kan de gebruiker de specifieke taak van de bestuurder visualiseren, inclusief het totale aantal kilometers, gereden kilometers, aantal kilometers nog te gaan, geschatte reistijd, ophaaltijd, aflever tijd, oorspronkelijke geschatte aankomsttijd (ETA) en huidige aankomsttijd.

Huidige locatie en route weergeven: Weergeeft de chauffeurs locatie en de hele route op de kaart. Deze functie kan ook een weergave op straatniveau geven van de exacte locatie van de bestuurder.

& veel meer!