Onze leden zijn belangrijk voor ons en dat willen we aan de hele wereld laten zien! Voor onze nieuwe ledenpagina zijn wij op zoek naar leden die een kort bedrijfsprofiel bij ons op de website willen hebben staan.

De vragenlijst is in twee delen opgedeeld. In het eerste deel voegt u de noodzakelijke gegevens in over uw bedrijf. In het tweede gedeelte kun u een aantal vragen beantwoorden over leuke en memorabele momenten. Van de 6 vragen in dit tweede gedeelte zouden wij het op prijs stellen wanneer u minimaal 3 vragen beantwoordt.

U kunt ook uw logo en een aantal foto’s van uw bedrijf aan toevoegen. Na uw aanmelding gaat ons team met u aan de slag om er een mooi verhaal van te maken. Wanneer uw profiel online staat, zal het voor u ook mogelijk zijn een PDF bestand te downloaden, welke u voor uw eigen marketing doeleinden kunt gebruiken*.

Uw contactgegevens blijven privé. In plaats daarvan voegen wij aan elk profiel een ‘website’ knop toe, zodat men rechtstreeks via onze website op uw site kan komen.

* Het duurt ongeveer twee weken om het PDF bestand voor u klaar te maken.

LET OP: Dit aanmeldingsformulier is alleen voor leden. Niet-leden komen niet in aanmerking!
 • Deel 1: Bedrijfsgegevens

 • Weet u uw nummer niet? Neem contact op via 020 820 8943 of susan@cxeuro.com
  U kunt één of meerdere antwoorden aangeven.
 • Accepted file types: jpeg, jpg, png, pdf.
 • Accepted file types: jpeg, jpg, png, pdf.
  U kunt maximaal 3 bestanden uploaden met een gezamenlijke grootte van maximaal 10 MB.
 • Deel 2: Ervaringsvragen

  Gelieve minimaal 3 vragen te beantwoorden