Op 17, 18 en 19 oktober staat CX Euro op de Transport & Logistics Expo in Antwerpen. Graag nodigen wij u uit om ons daar te komen bezoeken in stand 3.113.

 

Transport & Logistics Antwerpen is één van de grootste vakbeurzen voor transport en logistiek in de Benelux. Met meer dan 300 exposanten en meer dan 9.000 bezoekers belooft het weer een informatieve en oplossingsgerichte Expo te worden.

Het thema dit jaar is innovatie en bedrijven en professionals komen samen uit alle deelsectoren, waaronder software en data communicatie.

CX Euro en Digitale Innovatie

Onze mobiele app is geselecteerd voor de Innovatie Galerij, een kleine selectie producten die de nieuwste technologie onder de aandacht brengt. Lees meer over de mobiele app op de website van de Transport & Logistics Expo.

CX Euro's mobiele app in de Innovatie Galerij van Transport & Logistics Antwerpen 2017

CX Euro maakt ook onderdeel uit van de Digital Data Route, een route die allerlei nieuwigheden op het gebied van software, IT en data communicatie onder de aandacht van bezoekers brengt. Daarover leest u meer op de website van de Transport & Logistics Expo.

Bent u geïnteresseerd in de beurs, dan kunnen wij u gratis entrée aanbieden! Volg de onderstaande link en voer promocode 10268 in, zo krijgt u gratis toegang tot de beurs.

Heeft u vragen over het aanmelden of onze aanwezigheid? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de Expo? Ga naar Transport & Logistics Antwerpen.